Een kunstgebit is niet altijd zo evident,alhoewel…

Waarschijnlijk kent u als prothesedrager dat gevoel van onzekerheid tijdens een etentje. Bang dat uw kunstgebit u in de steek zal laten? Het leven zit vol onvoorspelbare en onverwachte gebeurtenissen. Drager van een tandprothese wees voorbereid op het onvoorziene...! Laat uw kunstgebit regelmatig controleren, zo voorkomt u de meest gênante situatie die u zich kunt inbeelden. Hebt u de vrees om voluit te lachen, zelfs vrijuit te praten? Betrapt u zichzelf er soms op dat u zich hierover teveel zorgen maakt? Voelt U zich beperkt? Een kunstgebit moet even vanzelfsprekend kunnen zijn als "echte" tanden. Dit is de visie van de tandtechnish labo Bogaert. Met onze vier decennia ervaring en een primordiale kwaliteit helpen wij u bij problemen met o.a. gespleten, gebarsten of gebroken gebitten en kapotte of losgekomen kunsttanden. Esthetische aanpassingen worden met de grootste zorg uitgevoerd: te korte of te lange porseleinen of kunstharstanden, losse of afgebroken klemmen, een poreus of mat geworden gebit, onhygiënische aanslag,.... Ook kan u bij ons  terecht voor hulp- & onderhoudsproducten voor tandprothesen.

 

 

Een kunstgebit in reserve ?

TIP v/d tandprothesetechnici ; Ons tandlab is sinds jaar en dag zich gespecialiseerd in het klonen (namaken, kopiëren of dupliceren) van uw bestaand kunstgebit. Een must voor alle kunstgebitdragers, de wet van Murphy indachtig. Het is een bekend verhaal dat een prothese plots breekt door ouderdom of door een ongelukkige val. Het overkomt je veelal op de meest ongepaste momenten zoals op een trouwfeest, een verjaardag, op reis, op weekend, business meeting, etc. Laat daarom een 100%  kopie maken van uw oud vertrouwd kunstgebit. Zo heeft u er nog een voor straks of later als het onverwachts breekt. Iedereen die een uitneembare prothese heeft kan een reservegebit laten maken, ideaal in geval van nood! Een dergelijk duplicaat van de tandprothese kan snel en goed worden gemaakt zonder die vervelende mondafdruk. (geen tandverzorging zie KB 01/06/34.)


Veelzijdige kennis

In onze tandtechnish labo Bogaert kunt u ten allen tijde terecht voor:

Spleten, barsten of gebroken gebitten, kapotte of losgekomen kunsttanden, esthetiek, te korte of te lange porselein- of kunsttanden, tandkristallen*, losse of gebroken klemmen, poreus of mat geworden gebit, verwijderen van onhygiënische aanslag enz. Hier wordt elke tandprothese steeds met de beste zorgen gerevisioneerd. Er wordt steeds getracht dezelfde materialen te gebruiken als de originele en de reparatie gebeurt steeds met kwaliteitsproducten die hun degelijkheid door de jaren heen hebben bewezen. De mond- tandprotheses worden uiteraard uiterst hygiënisch behandeld, en na elke reparatie volledig gratis ultrasonisch schoongemaakt, gedesinfecteerd, ontkalkt, gepolijst & gehoogglansd.

Email: labobogaert@telenet.be


SOS tel: 0477/91.38.19